Image Alt
Weboldalra fel!

Céges weboldal készítése

A weboldal vállalkozásod online jelenlétének alapköve – nem mondunk újat azzal, hogy cég nem létezhet ma már profi weboldal nélkül. Nem csak az értékesítési folyamatokat támogatja, de a vásárlói bizalmat és a saját hitelességünket is növeli egy jól kialakított, átgondolt weboldal. Csapatunkban mind a fejlesztői oldalon, mind az arculat-kidolgozás és a szövegezés, keresőoptimalizálás terén jártas szakemberek állnak rendelkezésedre, ha egy igazán profi – és vevőhozó – weboldalt szeretnél vállalkozásodnak.

Milyen a jó céges weboldal?

Informatív

A weboldal egyik legfontosabb funkciója a tájékoztatás. Az átlátható, érthető szövegek nem csak a hozzáértésedet tükrözik, de egyszerre növeli az olvasó bizalmát és az elköteleződést. Ha tudja, hogy nálad megtalálja a szükséges információkat, nagyobb eséllyel rendel tőled. Ezért érdemes hangsúlyt fektetni a jó minőségű, olvasmányos szövegezésre.

Tükrözi az arculatodat

Nálunk nem csak weboldalt, de arculatot is kaphatsz - az pedig nem kérdés, hogy weboldaladon az esetleg már meglévő arculatod - logó, színvilág - fogja visszaköszönni. Az egységes megjelenés a márkaépítés szerves eleme, hiszen a leendő ügyfelek egy idő után be tudnak azonosítani a vállalkozásodra jellemző színekről, formákról, logóról.

Keresőoptimalizált

A szövegek és a megjelenés mellett a keresőoptimalizálás (SEO) is a weboldlakészítés kötelező része. Nálunk teljeskörű szolgáltatást kaphatsz: a technikai SEO (meta leírások elkészítése, oldaltérkép, URL-ek kialakítása stb.) a weboldalad elkészítésével együtt jár.

Hogyan készítjük el a céges weboldaladat?

Konzultációval kezdünk

A közös munka mindig konzultációval kezdődik: ezen felmérjük az igényeidet, beszélgetünk a szolgáltatásaidról, a célközönségedről és minden egyéb hasznos tudnivalót egyeztetünk. Ajánlatot konzultációt követően küldünk számodra.

Számunkra fontos a jó ügyfélkapcsolat, ezért együttműködéseink során igyekszünk folyamatos jelenléttel támogatni megbízóinkat, a felmerülő kérdéseket pedig mihamarabb megválaszolni.

konzultáció
keresooptimalizalas

Kulcsszókeresés, webszövegek elkészítése

Ha elfogadtad az ajánlatunkat, elkezdjük a munkát: SEO-s kollégánk a kulcsszókeresés eredményei alapján belekezd a weboldal szövegeinek elkészítésébe, illetve az oldalstruktúrákat is felrajzoljuk.

Az egyes munkafázisok során folyamatosan egyeztetünk, a terveket átnézésre, észrevételek, módosítások elvégzése végett mindig átküldjük, hogy olyan weboldal szülessen, ami valóban ügyfeleink megelégedését szolgálja.

Ugyanakkor szem előtt kell tartani azt is, hogy a weboldal valójában a leendő vásárlókat hivatott bevonzani, az ő igényeiket kiszolgálni, ezt a szempontot mindig kiemelten fontosnak tartjuk, és egy keresőoptimalizált, felhasználóbarát weboldalt alakítunk ki vállalkozásodnak.

Webdesign kialakítása

A szövegírással párhuzamosan elindul az oldal arculatának kialakítása: elképzeléseid és a mi javaslataink alapján megtervezzük, hogy fog kinézni az oldalad. A célunk az, hogy egyszerre legyen egyedi, ugyanakkor az üzleti céljaidat is maximálisan szolgálja a weboldalad.

Arculattervezési szolgáltatásaink között egyébként megtalálod a teljes céges arculat kialakítását, névjegykártyák megtervezését – ha ez is érdekelne, kattints át oldalunkra!

webdesign elkeszitese
marketingsziget csapatmunka

Fejlesztés és szövegfeltöltés

A tervek elkészülte után jöhet a megvalósítás. Általában WordPress alapú weboldalakkal dolgozunk, de az aktuális igényeknek megfelelően egyedi fejlesztésű oldalakat is készítünk. A fejlesztés után az ügyfél által is jóváhagyott szövegeket feltötljük. A weboldalra a képeket fotósunk is el tudja készíteni – termékfotókat, portrékat stb. – vagy képadatbázisból dolgozunk.

Egy – vagy több – profi bemutatkozó videó, vagy termékbemutató nem csak egyedibbé teszi a weboldaladat, de növeli a vásárlóid bizalmát is feléd. Nézd meg videókészítési szolgáltatásainkat!

Keresőoptimalizálás

A weboldal átadása előtt elvégezzük az alapvető technikai SEO-beállításokat: meta leírások elkészítése, sitemap kezelése, Search Console és Google Analytics bekötése stb.

A keresőoptimalizálás egy soha véget nem érő folyamat: bár az alapvető beállításokat elvégezzük a weboldal elkészítésekor, de a folyamatos tartalomfrissítés, az oldal gondozása, karbantartása nem maradhat el. Ezért a weboldal átadása után szívesen vállalunk karbantartást havi néhány órás vagy napos készenléttel.

keresooptimalizalas

És készen is vagyunk!

A teljes kép kedvéért hozzátesszük: azzal, hogy elkészült a weboldalad, csak az első lépést tetted meg az online marketing stratégiád kialakítása felé. 🙂 Ha szeretnél többet tudni, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a weboldaladból, nézz körül blogunkban, ahol számtalan tippet olvashatsz.

Kérj ajánlatot tőlünk még ma!