Image Alt
Megtervezzük céged számára

Arculattervezés

Ha marketingről van szó, az egységes, átgondolt céges arculat – azaz a céged azonosítására szolgáló külső jegyek – formák, színek stb. – kialakítása különösen fontos. Az összefüggő arculat a vevők fejében segíti a cégedet beazonosítani, mi több, a bizalmat is építi. Épp ezért fontos számunkra, hogy segítsünk a cégedhez leginkább illő arculat – logó, színvilág – kialakításában.

Logótervezés

A logó a márkád alappillére: a tervezésnél érdemes időt és költségeket áldozni rá, mivel a logó hosszútávon, évekig képviseli a vállalkozásodat. Segítünk olyan logót megalkotni, ami egyszerre egyedi és emlékezetes.

Weboldal arculat kialakítása

A weboldalad arculata jó, ha tükrözi a márkád, ha úgy tetszik, branded sajátosságait: színek, logó, formák, betűtípus. Ha még nincs kialakult arculatod, akkor sincs semmi veszve: weboldalad elkészítésével párhuzamosan kidolgozzuk arculatodat.

Névjegykártya-készítés

A névjegykártya az üzleti találkozóink elengedhetetlen kelléke: valószínűleg mindig a zsebünkben lapul néhány darab, hiszen mennyivel elegánsabb egy kártyát átnyújtani, mint a telefonszámot/emailcímet diktálgatni papírfecnikre. 🙂

A céges arculat funkciói

Bizalomkeltés

A profi, átgondolt megjelenés a megbízhatóság és a bizalomkeltés záloga. Nem érdemes spórolni a költségeinken, valahányszor arculatról van szó, hiszen ez hosszútávra meghatározza vállalkozásunk megjelenését.

konzultáció
keresooptimalizalas

Márkaépítés

Ahogy az online marketing, úgy a márkaépítés sem hiányozhat már, ha szeretnénk minél több potenciális vásárlót elkötelezni. A logó, a saját színvilág mind-mind az elköteleződés pszichológiai folyamatait támogatják.

Egyediség

Különbözni a konkurenciától - ez is egy kiemelt cél, valahányszor arculattervezésben gondolkodunk. De nem csak a különbözőség, hanem a kiemelkedés, a hozzáadott érték, az egyedi értékajánlat is mind tükröződik egy átgondolt arculati koncepcióban.

webdesign elkeszitese

Hogyan készítjük el céged arculatát?

Egyeztetünk az elképzeléseidet illetően

A közös munkát mindig konzultáció előzi meg: felmérjük egyéni igényeidet, a szolgáltatásaidat, a célközönségedet, s ezen ismeretek fényében állunk neki a tervezési folyamatnak.

Vázlatot készítünk

A munkafolyamat során elkészül egy vázlat, amit ügyfelünk elé bocsátunk: ekkor még van lehetőség kisebb-nagyobb változtatásokra, módosításokra. Fontos, hogy megfelelően kommunikáljunk egymással, és az igények egyértelműek legyenek a zökkenőmentes munkavégzés érdekében.

Átadjuk a terveket

Amennyiben a megrendelő elégedett az elkészült arculati tervvel, azt átadjuk elektronikus formában, s csak annyi a teendő, hogy felhasználjuk azt a különböző platformokon.

Kérj ajánlatot tőlünk még ma!