Referenciáink

4

Az impressive.hu IT szolgáltató cég teljes marketingtevékenységét koordináljuk, ügynökségünk vezetője egyben a cégcsoport marketingvezetője is. Feladataink között szerepel a közösségi médiafelületek kezelése, tartalomgyártás, online és print anyagok készítése, rendezvényszervezés, ajándéktárgyak kiválasztása és a gyártási folyamat koordinálása.

boreskultura

A borszaküzlettel, rendezvényszervezéssel és webáruházzal foglalkozó cég marketingstratégiájának létrehozásával, közösségi médiafelületek kezelésével, tartalomgyártással, hirdetéskezeléssel foglalkozunk és marketing-tanácsadási folyamatokban működünk együtt.

paksikave

A Paksi Kávé ügynökségünk első megbízója volt, mondhatnánk velük indult a karrierünk. Jóban-rosszban számíthatunk egymásra, így a tevékenységünk is nagyon szerteágazó. A következő területeken dolgozunk együtt: közösségi médiafelületek kezelése, tartalomgyártás, rendezvényszervezés, termékfejlesztés, hirdetéskezelések, online és print anyagok készítése. De olyan kreatív munkafolyamatokban is részt veszünk, mint az újabb és újabb szolgáltatások fejlesztése és bevezetése.

ergonom-2

A munka-és tűzvédelemmel, foglalkozás-egészségüggyel, gépvizsgálattal és környezetvédelemmel foglalkozó országos lefedettségű cég teljes marketingtevékenységéért felelünk. Készítettünk több landing oldalt, keresőoptimalizáltuk a weboldalt, elindítottuk a szakmai blogot, az ügyvezető személyes márkaépítésében részt veszünk, kezeljük a közösségi médiafelületetek, tartalmat gyártunk, illetve mind a Facebook, mind a Google Ads hirdetéseket kezeljük az általunk elkészített marketingstratégia mentén.

2

Az Euten Consultingnál a weboldal és közösségi médiafelületek kezelése, tartalomgyártás, hirdetéskezelés képezik feladatainkat – az általunk készített marketingstratégia mentén.

3

A GrainMonitor agrár startup közösségi médiafelületeinek kezelése, tartalomgyártás, online és print anyagok készítése, rendezvényszervezés, előadások tartása is a feladataink között szerepelnek.

manyoki

A csarnoképítő cég közösségi médiafelületét és hirdetéseit kezeljük, tartalmat gyártunk, részt veszünk az ügyvezető személyes márkaépítésében.

nak

Projektszinten dolgozunk együtt a NAK Tolna megyei szervezetével, mint agrármarketing szakértők. Közös szervezésben valósítottuk meg 2021-ben a Regionális Agrármarketing Konferenciát.

5

A termelői piac teljes marketingtevékenységét ügynökségünk látjuk el: weboldalkezelés, közösségi médiafelületek kezelése és tartalomgyártás, online és print anyagok készítése, PR és rendezvényszervezés.

TMFU_logo_magyar-257x300

Projektszinten dolgozunk együtt a TMFÜ Nkft-vel, mint agrármarketing-szakértők. Agrármarketing-szakértőként vettünk részt 2021-ben a FRiDGE projekt II. stakeholder meetingjén.

lift

A szervezetfejlesztéssel és coachinggal foglalkozó cég közösségi médiafelületeinek kezelésével, tartalomgyártással, weblapfejlesztéssel, hirdetéskezeléssel foglalkozunk, illetve marketing-tanácsadásban működünk együtt.

voroskereszt

A szervezettel projektjellegű munkákban, főleg grafikai szerkesztések elkészítésében dolgozunk együtt, mindezt pro bono alapon, hisz ügynökségünk alapítója, Dóra 10 éve rendszeres véradó, emellett pedig megszállottan hívja fel mindenki figyelmét arra, hogy a véradás életeket menthet.😊

logo

A Bodzatermelők Értékesítő Szövetkezetének a közösségi médiafelületeinek menedzselésével, tartalomgyártással és hirdetéskezeléssel foglalkozunk, illetve marketing-tanácsadásban működünk együtt.