Image Alt
Vevőhozó weboldal

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás talán az egyik leggyakrabban emlegetett marketingfogalom – nem ok nélkül, hiszen SEO nélkül a honlapod nem fog eljutni – vagy nem olyan hamar – a célközönségedhez. A keresőoptimalizálás összetett dolog, mi viszont törekszünk rá, hogy Neked ne legyen dolgod vele.

Ismerd meg keresőoptimalizálási szolgáltatásainkat!

Kulcsszókeresés

A kulcsszókutatás segít nekünk abban, hogy lássuk: melyek azok a kifejezések, amelyekre a potenciális vevők rákeresnek. Ezek a kifejezések lesznek azok, amelyek az érdeklődőket az oldaladra vezetik, ezért érdemes őket minél többször - az ésszerűség határán - szerepeltetni a szövegekben, címekben.

Technikai SEO

A technikai SEO-beállítások jelentős részét a weboldal elkészítésekor végezzük el. A kanonikus URL-ek beállítása, az SSL beállítás, a képek optimalizálása, az URL-ek kialakítása mind kihagyhatatlan tényezők. Ezért (is) fontos, hogy szakemberekre bízd a weboldalad elkészítését, amiből profitálni szeretnél.

Oldalsebesség

Weboldalad betöltési sebessége döntő fontosságú: a lassan betöltődő oldalakról elkattintanak a látogatók, ezzel pedig akár megrendelések tömegétől eshetsz el. Arról nem beszélve, hogy a Google előrébb rangsorolja a gyorsabban betöltődő oldalakat. Ezért olyan weboldalt készítünk számodra, ami megfelel ennek a kritériumnak.

Reszponzivitás

A reszonzivitás, vagyis a mobiltelefonon való optimális megjelenés is rangsorolási kritérium 2021 májusától. A felhasználóbarát megjelenés nem csak asztali, de telefonos nézetben is alapvető elvárás számunkra - hiszen a felhasználóknak legalább a fele mobiltelefonról böngész.

Így dolgozunk mi...

SEO-audit

1

Amennyiben már van meglévő céges weboldalad, első lépésként egy auditot futtatunk le rá, amiben megvizsgáljuk, milyen keresőoptimalizálási beállításokra lehet szükség. Egyben a weboldalad általános állapotára - betöltési sebesség, kulcsszavak, szövegek mennyisége stb. - is fény derül. Az auditban látottak segítségével meghatározzuk a szükséges lépéseket.

seo audit
keresooptimalizalasi beallitasok elvegzese

A SEO-beállítások elvégzése

2

Mit értünk pontosan a keresőoptimalizálás alatt? Mi elsősorban a technikai seo-ban, azaz a meta leírások elkészítésében, az oldaltérkép beküldésében, a kanonikus url-ek beállításában, a link átirányításokban, a Google Analytics és Search Console bekötésében segítünk.

Jó, ha tudod

A keresőoptimalizálás, a weboldal üzemeltetéshez hasonlóan, egy sosem véget nem érő folyamat: az újonnan feltöltött tartalmakat is keresőoptimalizálni kell, és időről időre érdemes ellenőrizni a weboldalad állapotát, a frissítéseket elvégezni, stb. Ezért csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy igény szerint utánkövetést is tartalmaznak.

Kérj ajánlatot tőlünk még ma!