Image Alt

Csapatunk

Ismerkedj meg velünk!

Ami ránk jellemző

Precizitás

A jó munka alapja a precizitás és odafigyelés. Csapatunk összehangoltan dolgozik, gyakran ellenőrizzük egymás munkáját, több szem pedig többet lát. Kezünk közül pedig csak olyan munkát adunk ki, ami hibáktól, elütésektől stb. mentesek.

Gyorsaság

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink időben választ, illetve megoldást kapjanak. A jó munka ugyan időbe telik, de mi mindig igyekszünk a lehető legrövidebb határidőkkel dolgozni.

Tájékoztatás

Célunk, hogy ügyfeleink is megértsék, mi miért történik, illetve miért van szükség az adott stratégiára, lépésre. Alapelvünk a részletes tájékoztatás - munkaidőben bármilyen kérdéseddel fordulhatsz hozzánk, válaszolni fogunk.

Projektjeink

Meglévő ügyfeleink többféle szektorból érkeztek, s változatos feladatokkal bíztak meg bennünket. Együttműködéseink során teljeskörű marketingszolgáltatásokat vállalunk, az alábbiakban láthatod, hogyan oszlik meg tapasztalatunk.

Weboldalkészítés 0

Hirdetéskezelés 0

Tanácsadás 0

Átfogó stratégia készítése 0

Arculattervezés 0

Szövegírás 0

Ismerkedj meg csapatunkkal!

Czink Dóra

alapító, marketingszakember

A szakmában eltöltött 10 év tapasztalatait alapul véve született meg a marketingsziget, mely egy régóta dédelgetett álom megvalósítása volt. A 2020-as év számomra is nagy váltást hozott és a mókuskerékben eltöltött hosszú évek után elérkeztem életem azon pontjához, amikor az örömmunka lett a legfőbb célom. Így indultam el az álmaim beteljesítésének útján és rájöttem, hogy ezzel mások álmait is megvalósíthatom . Win-win, vagyis a cég, amivel szerződsz, az enyém, a cég, akinek segítünk a tiéd, de a célok elérése, az értékrend és a sikerek a miénk. A marketingszigetben stratégiai tanácsadással, marketingstratégia készítéssel, közösségi média felületek menedzselésével, szövegírással és a projektek vezetésével foglalkozom.

Haiser Anna

marketingszakember

Az online marketing világával még alkalmazottként ismerkedtem meg. Az itt szerzett tapasztalatot és tudást kamatoztatom és fejlesztem azóta is, immáron vállalkozóként. A hatékonyság mellett fontos számomra, hogy ügyfeleimmel összhangban dolgozzunk, és ők is értsék, mi miért történik. Emellett nagyon szeretek új módszereket, stratégiákat kipróbálni, legyen szó kreatív tartalomról vagy kampánybeállításról – a megújulás és az innováció az online marketing területén is kulcsfontosságú. Szövegírással, keresőoptimalizálással és Facebook hirdetési kampányok összeállításával is foglalkozom.

Varga Bettina

fotográfus

Régóta érdekel a fotózás, de komolyabban 1-2 éve kezdtem foglalkozni vele. Először 3 éve vettem a kezembe dslr kamerát és akkor még nem igazán tudtam kihasználni a gépet. Azóta elvégeztem a művészeti és médiafotográfus tanfolyamot, ahol az alapokat elsajátíthattam, illetve autodidakta módon továbbra is tanulom, hiszen mindig van hová fejlődni! Legfőképpen a portrékat, családi fotózásokat kedvelem, emellett a brand és termék fotók is helyet kapnak. Elsősorban a természetes fényeket részesítem előnyben. Szeretném a valódi érzéseket, őszinteséget kreatívan a saját stílusommal ötvözve átadni a fotóimon keresztül.