Image Alt
Szakmaiság és hitelesség

Agrármarketing

Testreszabott marketingszolgáltatások az agrárszektor számára

GENERÁCIÓVÁLTÁS

G

Mint mindenhol az elmúlt időszakban, az agrárszektorban is sok a változás: a családi gazdaságok nagy részében folyamatban van, vagy már meg is történt a generációváltás, ez pedig tükröződik a marketingstratégia kialakításában.

DIGITALIZÁCIÓ

D

A digitális transzformáció ma már elcsépelt szófordulat, de a digitalizáció nem állt meg - sőt, a koronavírus hatására felerősödött az online megjelenés jelentősége. Ez az agrárszektor területén is megmutatkozik.

B2B KOMMUNIKÁCIÓ

B

A B2B kommunikációnak kiemelt jelentősége van az agrár területén - ez pedig másfajta marketingstratégiát igényel. A közös munka során feltérképezzük, melyek azok a módszerek, eszközök, amelyekkel elérhetők a potenciális ügyfelek.

Miért a marketingsziget?

czink dora agrarmarketing

Czink Dóra, a marketingsziget alapítója

A marketingsziget erőssége, hogy alapítója agrárcsaládban nőtt fel, és a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán is szerzett diplomát. Így cégünk marketingtudása mellett egy olyan agrárszakmai hátteret is biztosítunk, ami megkülönböztet minket a többi ügynökségtől.

Ez a háttér, illetve eddigi munkáink és ügyfeleink egy része is az agrárszektorból érkezett. Ez, illetve saját törekvéseink, hogy naprakészek legyünk az agrárium aktuális helyzetével és a trendekkel kapcsolatban, biztosítja, hogy szakmailag is hiteles marketingszolgáltatásokat nyújtsunk.

Mi is látjuk azt a trendet, hogy az agrárszektor egyre jobban elköteleződik a digitális megoldások iránt. A digitalizáció pedig óhatatlanul eléri az agrárcégek marketingtevékenységét is. Mi elkötelezetten hiszünk abban, hogy a modern, korszerű megoldásokat képviselő vállalkozások számára elengedhetetlen az online – és természetesen az offline – marketingeszközök alkalmazása.

Ezt a tendenciát erősíti az agrárszektorban megfigyelhető generációváltás, illetve a járványhelyzettel járó bizonytalanság és a személyes találkozások lehetőségének lecsökkenése, az online felületek, meetingek jelentőségének növekedése. 

Csapatunk szakmailag hiteles kollégákból áll, akikkel törekszünk a testreszabott megoldásokra, a legmagasabb minőségű kivitelezés mellett. Ajánlatért, konzultációért keress bennünket e-mailben, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Miben tudunk segíteni?

agrármarketing

Online marketing

Az online marketing jelentőségét ma már nem lehet elégszer hangsúlyozni, bármely iparágról is van szó. A weboldal, a szövegezés, a SEO, a social media felületeken való átgondolt megjelenés és a fizetett hirdetések mind-mind részei a sikeres marketingstratégiának. Természetesen ügyfelenként változó lehet, hol, milyen mértékben érdemes ezeket az eszközöket használni. A mi szakmai rátermettségünkön nem fog múlni!

Offline marketing

Az online mellett az offline marketing sem elhanyagolható: a kézzelfogható dolgok jelentősége örök. A névjegykártyák, a rendezvényeken szétosztható szórólapok, a plakátok, emblémázott ajándékok, dossziék, irodaszerek mind hozzájárulnak cégünk imázsához. Ez pedig gondos tervezést igényel, hiszen az arculat, vele együtt a logó hosszú időre szólnak. Ha hozzánk fordulsz, csapatunkban szakember segíti az arculat közös kidolgozását.

agrararketing

Miért érdemes kiszervezni a marketinggel kapcsolatos tevékenységeket?

Teljeskörű szolgáltatás

Nálunk szinte minden marketingterületre találsz szakembert. Célunk, hogy egy kézben tarthasd céged marketingjét, a riportok, beszámolók, egyeztetések is mind egy kapcsolattartó bevonásával zajlanak. Rendszeresen kommunikálunk arról, hogy mi történik – és természetesen bármikor elérhetők vagyunk (munkaidőn belül).

Hatékonyság

Szeretjük a hatékony megoldásokat: munkánk során az egyszerűségre, átláthatóságra törekszünk. Bevált munkamódszerek, gyakorlatok mentén dolgozunk, melyeket ügyfeleinkkel is szívesen megosztunk. Aktuális leterheltségünktől függően gyorsan dolgozunk, nem ülünk napokig egy-egy feladat felett.

Nyomon követhetőség

Transzparensen dolgozunk: rendszeresen riportolunk az aktuális eredményekről. Igény esetén a részfázisokról is beszámolunk – általában az együttműködések elején egy-két hónapig felmérjük az igényeket, összeállítjuk a stratégiát és kialakítjuk a közös munkamenetet. A kitűzött célok és az ügyfél elégedettsége lebeg a szemünk előtt.

Kikkel dolgoznátok együtt, ha minket választotok? Ismerd meg csapatunkat közelebbről!

Kérj ajánlatot tőlünk még ma!