szovegiras
Megírjuk neked!

Szövegírás

Bár egyre nagyobb teret nyernek a képi és a videós anyagok, ha online marketingről van szó, a szöveges tartalom sosem megy ki a divatból. Az olvasmányos, informatív, olykor humoros vagy épp valamilyen fontos informácót közlő szövegek mindig a weboldalunk, a posztjaink és a hirdetéseinek szerves részei maradnak. Épp ezért nagy figyelmet fordítunk arra, hogy bárhol jelenik meg a szöveg, mindig minőségi legyen, és nem utolsósorban az elérni kívánt célközönséget szólítsa meg.

Hova készítünk szövegeket?

szovegiras weboldalra

Weboldalra

A keresőoptimalizált, kulcsszavazott szövegek a weboldal létfontosságú részei. Ha megbízol bennünket weboldal készítésével, szövegírónk elvégzi a kulcsszókutatást, és saját kutatásai, illetve az általad küldött anyagok alapján elkészíti és feltölti a szövegeket.

szovegiras uzleti blogra

Üzleti blogra

A blog első számú segítség az organikus találatokban való előrébb kerülésben. Amennyiben bennünket bízol meg blogod vezetésével, tartalomstratégiát dolgozunk ki számodra, és egy tartalomnaptárban rögzítjük előre a megírandó témákat. Szövegírónk pedig megírja a blogcikkeket, és fel is tölti azokat igény szerint.

szovegiras kozossegi media feluletekre

Közösségi médiára

Bár Instagramra és Facebookra a képi és a videós anyagokra is helyezzük a hangsúlyt, a szöveges részét sem szabad elhanyagolni, hiszen sok fontos információt így lehet csak átadni. Ezért vállaljuk a tartalomstratégia részeként a közösségi média posztok elkészítését, mind a vizuális, mind a szöveges részét illetően.

Így dolgozunk mi...

Alaposság

Számunkra fontos, hogy az üzleti céljaidat kiszolgálja az üzleti blogod, illetve a posztjaid. Ezért a közös munka megkezdése előtt egyeztetünk a célközönségről, a szolgáltatásaidról, és egy kulcsszókeresést is megejtünk a legfontosabb témákra vonatkozóan.

Kreativitás

A munkafolyamat során törekszünk a kreatív, egyedi megközelítésekre, hiszen a lényeg az, hogy a konkurenciától megkülönböztethető, a megrendelő személyiségéhez/szolgáltatásához passzoló hangnemet üssünk meg. Egy-egy ötletes blogcikk vagy főcím pedig fontos szerepet játszhat az értékesítési folyamatban is.

Riportolás

Számunkra fontos a transzparencia: ahhoz, hogy sikeres stratégiát alkossunk, folyamatosan monitorozzuk a látogatottsági eredményeket a Google Analytics segítségével. Havonta jelentést teszünk az aktuális eredményekről, a tanulságokat levonjuk, és folyamatosan tökéletesítjük a stratégiát.

Kutatómunka

A hitelesség mellett a szakmaiság és a pontos információk is kiemelt szempontok, amikor szövegírásról - webszövegről vagy blogcikkről - van szó. A leendő ügyfelek bizalmát az informatív szövegek nagyban növelhetik, ezért időt és energiát fektetünk a szövegírást megelőző kutatómunkába.

Gyorsaság

Szeretünk a határidőket betartva, gyorsan, ugyanakkor az alaposságot és a hatékonyságot nem nélkülözve dolgozni. Az egyeztetések során mindig jelezzük, hogy mikorra tudjuk elvállalni az adott megbízást, és ragaszkodunk ezeknek a határidőknek a betartásához.

Stratégia

A tartalomstratégia a szövegkészítés alappillére. Ezért a közös munkát megelőzően egyeztetünk az üzleti céljaidról, a termékeidről/szolgáltatásaidról, és az egyeztetettek alapján összeállítunk egy tartalomstratégiát

Kérj ajánlatot tőlünk még ma!