Image Alt
Egyszerűen és hatékonyan

Facebook-hirdetés

Hirdess velünk Facebookon!

Ma már nagyon sok vállalkozás hirdet Facebookon, iparágtól függetlenül, hiszen a közösségi média felületei valódi értékesítési csatornaként is működhetnek, ha megfelelően használjuk őket. A Facebook-hirdetések azonban – bár első ránézésre nem tűnik bonyolultnak – összetetten működnek, és ha nem szeretnénk sok pénzt kidobni az ablakon, akkor érdemes profi csapatot megbízni a hirdetéskezeléssel.

facebook hirdeteskezelo csapat

Amit nyújtunk, ha hozzánk fordulsz

Facebook-képpont beállítása

Amennyiben eddig nem történt meg, az első lépések között beállítjuk a Facebook-képpontodat (más nevén pixelt), hiszen ez remarketing szempontjából rendkívül fontos.

Vállalkozáskezelő beállítása

Amennyiben üzleti fiókot üzemeltetsz Facebookon, a Vállalkozáskezelő lesz az egyik legfontosabb eszközünk. Ennek beállításában is segítünk, tanácsot adunk.

Folyamatos tájékoztatás

Számunkra fontos, hogy érthető legyen, mi miért történik. Az egyes kampányok előtt egyeztetünk a célokat, stratégiát illetően, hogy együtt a legjobb eredményt érhessük el.

Remarketing hirdetések

A remarketing hirdetések nem hiányozhatnak az online hirdetési stratégiából. Hiszen ki lehetne ideálisabb célközönség annál, aki egyszer már járt az oldaladon, mi több, vásárolt is tőled?

Tesztelés

A/B tesztekkel folyamatosan monitorozzuk, hogy melyik az igazán ideális célközönséged, vagy épp hirdetésszöveged, amivel a lehető legtöbb érdeklődőt bevonzod. Az eredményekről pedig természetesen beszámolunk.

Optimalizálás, adatelemzés

A marketing alapja a számok és a statisztikák: ezek fényében tudunk megfelelő üzleti döntéseket hozni, és ez igaz a marketingstratégiára is. A hirdetések eredményeit folyamatosan figyeljük, riportáljuk ügyfeleink felé.

Miért válassz minket?

Elérhetők vagyunk

Csapatunk hozzáértő szabadúszókból áll: az ügynökségekre jellemző sokoldalúság és profizmus ránk is igaz, ugyanakkor a folyamatos kommunikáció, az elérhetőség, illetve az, hogy minden ügyfelet kiemelten kezelünk, szintén az erősségünk. Ha érdekel még, miben tudunk segíteni, kattints át a weboldallal, illetve arculattal, fotózással kapcsolatos szolgáltatásainkra!

Azonnal intézkedünk

Bár a leterheltségtől függ, de általában azonnal intézkedünk, segítséget nyújtunk, ha valamilyen kérdés, probléma merül fel, vagy csak egyszerűen gyorsan el kell indítani egy hirdetési kampányt. Hiszünk a hatékony és gyors ügyintézésben.

Elmagyarázzuk

Tapasztalataink alapján ügyfeleink szeretik megérteni, mi miért történik, és hogyan működik egy Facebook hirdetési kampány. Ezért igyekszünk érthetően elmagyarázni mindent, és egyetlen kérdést sem megválaszolatlanul hagyni.

Ha nem csak a Facebook-hirdetéseidet szeretnéd kiszervezni, hanem profik kezébe adnád át a social media felületeid teljeskörű menedzselését, akkor is mi vagyunk a Te csapatod!

Kérj ajánlatot tőlünk még ma!