videokeszites
Felvesszük neked!

Videókészítés

Manapság a videós tartalom elengedhetetlen, ha online marketing stratégiában gondolkodunk. Csapatunkban szakember segítségével készítjük el minőségi videós tartalmainkat, legyen szó akár a termékbemutatóról, vagy egy bemutatkozó filmről. A profi körülmények, a személyes hangvétel mind a siker zálogai lehetnek marketing stratégiádat illetőrn.

Készíttess Te is velünk profi videós tartalmakat!

Miért érdemes videót készíteni?

Jó benyomást kelt

Ha a bemutatkozásodat, vagy a termékbemutatódat profi csapat bevonásával készíted el, többszörösen megtérül - a statisztikák szerint is szívesebben vásárolnak az emberek olyan weboldalakon, ahol videós tartalmak mutatják be az adott terméket.

Közelebb hozza az érdeklődőket

A videó olyan lehetőségeket kínál számodra, amit a képi vagy szöveges anyagok nem: szó szerint megszólíthatod a leendő vásárlóidat, bemutatkozhatsz nekik vagy megmutathatod nekik a termékedet, üzletedet stb.

Segít hitelesebbé válni

A videó remek meggyőző eszköz: ha vállalod az arcodat, hangodat a videókon, a vásárlók úgy érzik, hogy jobban ismernek, és szívesebben döntenek a Te terméked vagy szolgáltatásod mellett.

Milyen típusú videókat készítünk számodra?

Rövidfilmek

Bizonyára sokszor hallottál már a storytellingről, azaz a történetalapú marketingről. Mi lenne, ha nem leírnád, hanem elmesélnéd az embereknek a Te saját történetedet, a vállalkozásod és a terméked/szolgáltatásod legfontosabb tudnivalóit? Ez egy biztos módszer arra, hogy az emberek érdeklődését felkeltsd, a személyes hangvétel pedig biztos siker az énmárkádra és akár az értékesítési folyamataidra nézve is.

Termékbemutatók

Talán nincs is hitelesebb módja egy termék bemutatásának, mint amikor egy szakember, vagy épp felhasználó ismerteti az adott terméket. Mondanunk sem kell, hogy a profi körülmények között kivitelezett termékbemutató filmek nagymértékben növelik az elköteleződést, a hitelességet és a (leendő) vásárlóknak a belénk vetett bizalmát. Hiszen nem csak magának a terméknek, de a „körítésnek” is igényesnek kell lennie.

Werkfilmek

A werkfilmek segítenek közelebb hozni az érdeklődőket magunkhoz. A kulisszatitkok, valaminek az elkészülte, legyen az akár egy forgatás, mindig leköti a nézőt – még azokat is, akik amúgy nem érdeklődnek az adott film/termék iránt. Népszerűsítsd termékedet egy (vagy több) jól sikerült werkfilmmel!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!